Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  OAK
País:  Japan
Título:  Unequal distribution of pH, polyphenol content and polyphenol oxidase activity within Japanese processing potato tubers
加工用ジャガイモ塊茎中のpH, ポリフェノール含量およびポリフェノールオキシダーゼ活性の不均一分布
Autores:  Hironaka, Kazunori
Shimizu, Akira
Koaze, Hiroshi
Yamamoto, Kazuo
Sato, Tadatoshi
Kojima, Michiyuki
Mori, Motoyuki
Tsuda, Shogo
弘中, 和憲
清水, 明
小疇, 浩
山本, 和夫
佐藤, 禎稔
小嶋, 道之
森, 元幸
津田, 昌吾
Data:  2008
Ano:  2008
Palavras-chave:  分布
ジャガイモ
PH
ポリフェノール
ポリフェノールオキシダーゼ
Distribution
Potato tuber
Polyphenol
Polyphenol oxidase
Resumo:  The pH, polyphenol content and polyphenol oxidase (PPO) activity in stem end, middle, and bud end of Norin No. 1 potatoes, one of processing varieties in Japan, were measured to investigate their respective distributions. The stem end area had a higher pH and PPO activity in the three areas. This result points out that careful harvesting and postharvest handling are needed especially at the stem end area of potatoes because of its high PPO activity.
Idioma:  Inglês
Identificador:  帯大研報

http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2271
Editor:  帯広畜産大学
Formato:  application/pdf
Direitos:  帯広畜産大学
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional